top of page
(J)ägarens val
Emellanåt tar Pivo in mitt egenskjutna vilt, godkänt för servering. Vi tar hand om hela djuret och erbjuder olika styckdetaljer på en griffeltavla inne på Pivo. Väldigt uppskattat av våra gäster.
Läs mer
BOKA BORD
Förrätter
KRONHJORTSTARTAR
En finhackad tartar på kronhjort med schalottenlök, len äggulekräm, gurka och krispig potatis.
195
GRAVAD VILDAND
Smakrikt vildandsbröst gravat med enbär och salvia. Serveras med syrliga blåbär, picklad rättika och frisk machésallad.
210
SOMMARENS PRIMÖRER
Nyskördade primörer i säsongens färger, serveras med en len smörsås, frisk lime och pico de gallo.
180
VILTBRICKA
kockens val av blandade charkuterier samt bröd
225/340
Huvudrätter
VILDSVINSFILÉ
Marinerat vildsvin serveras med en rökig chimichurri på talg, krämig majspuré, friterad färskpotatis och sotad knipplök.
340
VARMRÖKT RÖDING
Röding från vår egna rök, serveras med pak choi och endiv, syrad morot, stekt paprika och en rökt sojavinägrett. Toppas med chilirostad sesam.
315
CAESARSALLAD PÅ FASAN
Pivo’s variant på den klassiska Caesarsalladen med fasanbröst, krispigt bacon, saftiga tomater och krämig parmesan, serveras på en bädd av fräsch romansallad. Toppas med krutonger.
315
RÖKT ROTSELLERI
Rotselleri från vår egna rök, krispig pak choi och endiv samt syrad morot. Vinägrett på rökt soja och rostad paprika. Toppas med chilirostad sesam.
250
TJUVJAKT – SVENSK RYGGBIFF
Svensk grillad ryggbiff serveras med en rökig chimichurri på talg, krämig majspuré, friterad färskpotatis och sotad knipplök.
380
KRONHJORTSTARTAR
En finhackad tartar på kronhjort med schalottenlök, len äggulekräm, gurka och krispig potatis. Serveras med pommes frites.
295
HJORT- OCH VILDSVINSFÄRSSPETT
Grillade hjort- och vildsvinsfärsspett, serveras med hembakat potatistunnbröd, rostad paprikasås, syrad lök samt pommes frites.
285
Desserter
BRÄSERADE RABARBER
En fräsch och syrlig avslutning på måltiden med marinerade rabarber tillsammans med hallonsorbet, kanderade hasselnötter och frisk mynta.
115
VIT CHOKLAD GLASS
Vår krämiga glass på vitchoklad, serveras med rödvinsmarinerad frukt och bär, rostad vit choklad och lime
115
PIVO's SÖTSAK
kökets val av sötsak
65
NORDISKA OSTAR
serveras med fröknäcke och marmelad
1 BIT 70 | 3 BITAR 175







A la carte tar julledigt
och lämnar plats för Julbord
från och med onsdagen den 15: november
bottom of page