


(J)ÄGARENS VAL
Emellanåt tar Pivo in mitt egenskjutna vilt, godkänt för servering. Vi tar hand om hela djuret och erbjuder olika styckdetaljer på en griffeltavla inne på Pivo. Väldigt uppskattat av våra gäster.
Läs mer
BOKA BORD
Förrätter
RÖKT ABBORRE FRÅN VÄNERN
gravad och torkad äggula | tomat | emulsion på fläderbär och skånsk senap | forellrom | krasse
150
SVAMP
stekt surdegsbröd | stuvad skogssvamp | schalottenlök | picklad röd steklök | friterad majrova havtorn | västerbotten emulsion
145
HJORTTARTAR
lingonrussin | picklad jordärtskocka | schalottenlök | gräslök | rökt emulsion | kallpressad rapsolja från Lycktäppan | picklad pumpa | chips på jordärtskocka
170
VILTBRICKA
kockens val av blandade charkuterier
170


Huvudrätter
VILDSVIN
långbakad vildsvinskarré | pumpapuré | örtbakad kålrot | dillemulsion | torkade svarta vinbär | gräddig svartvinbärssås
250
KRONHJORTFILÉ
potatiskaka med chevré och timjan | broccoli | rödvinssås | äpple och rönnbärschutney
295
SMÖRSTEKT RÖDING
kålrotspuré | smörkokt romanesco och morot | sandefjordsås | forellrom
255
RÖKT CHEVRÉ
saltbakad rödbeta | picklad gulbeta | örtbakad kålrot | friterad ostronskivling | emulsion på kantarell | pumpafrön | honung från Smedstad
215
TJUVJAKT
TJUVJAKT - OXFILÉ
potatiskaka med chevré och timjan | broccoli | rödvinssås | äpple och rönnbärschutney
370
