top of page
(J)ägarens val
Emellanåt tar Pivo in mitt egenskjutna vilt, godkänt för servering. Vi tar hand om hela djuret och erbjuder olika styckdetaljer på en griffeltavla inne på Pivo. Väldigt uppskattat av våra gäster.
Läs mer
BOKA BORD
Förrätter
HJORTTARTAR
SCHALOTTENLÖK | MISO | SESAM | KUMMIN | HJÄRTSALLAD
190
RÖKT BÄVER
PALSTERNACKA | HAVTORN | APELSIN | INGEFÄRA
225
LINSTARTAR
ROVOR | ROTSELLERI | MISO | SESAM | KUMMIN | HJÄRTSALLAD
165
VILTBRICKA
KOCKENS VAL AV BLANDADE CHARKUTERIER SAMT BRÖD
215/325
Huvudrätter
KRONHJORTFILÉ
ROSTAD MOROTSPURÉ | POTATISKAKA | LÖK | CITRON OCH TIMJANS VILTVELOUTÉ
445
ÄLGRAGU PAPARDELLE
TOMAT | OSTRONSKIVLING | LÖK | PAPARDELLE | PECORINO
335
TJUVJAKT
RYGGBIFF | ROSTAD MOROTSPURÉ | POTATISKAKA | LÖK | CITRON OCH TIMJANS VILTVELOUTÉ
375
KVÄLLENS FÅNGST
KVÄLLENS FISK | VICHYSÅS | ROTSELLERI | GRÄSLÖK | CONFITERAD POTATIS | PEPPARROT
325
FASAN
FASANBRÖST | HJORTRONSKY | POTATISPURE | PAK CHOI | SALVIA
325
FYLLD SPETSPAPRIKA
AUBERGINE | LINSER | ROVOR | PECORINO
225
Desserter
KARAMELLISERAD BANANGLASS
BANAN | CHOKLAD | BASILIKA
115
ÄPPLESORBET
ÄPPLE | MANDEL | TRANBÄR | CITRON
115
PIVO's SÖTSAK
KÖKETS VAL AV SÖTSAK
65
SVENSKA OSTAR
MARMELAD | FRÖKNÄCKE
1 BIT 65 | 3 BITAR 165
A la carte tar julledigt
och lämnar plats för Julbord
från och med onsdagen den 15: november
bottom of page