top of page
(J)ägarens val
Emellanåt tar Pivo in mitt egenskjutna vilt, godkänt för servering. Vi tar hand om hela djuret och erbjuder olika styckdetaljer på en griffeltavla inne på Pivo. Väldigt uppskattat av våra gäster.
Läs mer
BOKA BORD
Förrätter
HJORTTARTAR
KRONHJORT | CHILIPICKLAT ÄPPLE | FRITERAD JORDÄRTSKOCKA | RÖKT SVAMPEMULSION | SENAPSFRÖN
175 / 280
SVAMPVÅFFLA
VÅFFLA | SMÖRSTEKT SVAMP | SCHALOTTENLÖK | PERSILJA | GAMMEL KNAS
165
ÄLGCARPACCIO
ÄLGCARPACCIO | TUNNBRÖD | LÖK | POTATISSKUM | BRYNT SMÖR
175
VILTBRICKA
KOCKENS VAL AV BLANDADE CHARKUTERIER
195/295
PIVO´S RILETTE PÅ SURDEGSBRÖD
PIVO´S RILETTE | ROSTAT SURDEGSBRÖD | CORNICHONS | FRITERAD SCHALOTTENLÖK
175/255
Huvudrätter
KRONHJORTSFILÉ
KRONHJORT | DUCHESSEPOTATIS MED VÄSTERBOTTEN OST | BAKAD LÖK | SAUCE BORDELAISE
395
ÄLG
ÄLGYTTERFILÉ | DRAGON | POTATISSKUM | POTATISTRASSEL | JORDÄRTSKOCKA
375
KANIN I DILL
LÅNGBAKAD KANINKLUBBA | SÖTSYRLIG DILLSÅS | MOROT | POTATIS | DILLEMULSION | HARSYRA
265
KORNARANCHINI
BÖNPURÉ | SMÖRSTEKT SVAMP | PICKLAD SVAMP | PARMESAN
255
KVÄLLENS FÅNGST
KVÄLLENS FISK | JORDÄRTSKOCKA | KASTANJER | REGNBÅGSROM | VERMOUTHSÅS
295
TJUVJAKT
RYGGBIFF | DUCHESSEPOTATIS MED VÄSTERBOTTEN OST | BAKAD LÖK | SAUCE BORDELAISE
350
Desserter
CHOKLAD
VALRHONA CHOKLADMOUSSE MED ROM | VISPAD KARAMELL | KOLAKAKSMULOR | KAFFECURD
115
NYPON OCH MANDEL
NYPONGLASS | MANDELKAKA | KARAMELLISERAT ÄPPLE | MANDEL CRÈME ANGLAISE
115
PIVOS GODSAK
KÖKETS VAL AV SÖTSAK
45
SVENSKA OSTAR
MARMELAD | FRÖKNÄCKE
1 BIT 55 | 3 BITAR 145







bottom of page