top of page

Passion för vilt

På Restaurang Pivo utgår vi från vad naturen kan erbjuda för olika delikatesser från skog, sjö och hav. För att ge våra gäster en optimal upplevelsen så har vi även tagit hjälp av naturen för att sätta en unik prägel på interiören, ett ”all-in” koncept som blev succé från dag 1.

 

Inredningen och den övergripande interiören är unik och kompromisslös. Under uppbyggnaden av restaurangen var krögaren med dedikerade medarbetare ute i skogen och samlade virke och annat naturmaterial för att höja känslan av natur.

 

En av våra första kunder sa ”Fascinerande, det är som att kliva rakt in i en modern jaktstuga”. Med väggar klädda i trä, sammet och bekväma möbler i mörkt skinn, var det en ganska träffande beskrivning. För att ge lite extra elegans har vi jobbat med dova texturer och färger, jaktinspirerade personalkläder, kungliga målningar, kristallkronor och rustika träbord

 

En interiör som fått växa in i sina alldeles egna och unika ”jaktkläder”.

Interiör som sätter scenen för kundens matupplevelse

Om utmärkta råvaror, innovativa rätter och högsta servicenivå är det centrala i vad våra kunder kan förvänta sig, så är atmosfären och interiören det som lyfter ett besök på Restaurang Pivo till en nivå man bara vill ha mer av.

 

Det är många gånger de små detaljerna som gör en upplevelse genuint bra och vi får ofta höra från våra gäster att ett besök på Pivo växer sig starkare allt eftersom man absorberar in alla detaljer och intryck från interiören.

Livligt eller lugnt

När vi planerade interiören för Restaurang Pivo hade vi redan från början en tanke om att kunna erbjuda våra kunder två olika delar av restaurangen.

 

I ena delen erbjuds det en miljö med höga bord, stora ljusa fönster och ett lite högre tempo. Den andra delen är lugnare, mer avslappnad och erbjuder en sobrare atmosfär. Det är mjuka skinnstolar, tyg, sammet och en avskildhet från baren.

 

Så, lite beroende på vilken sinnesstämning man är i eller vilket sällskap man ska spendera kvällen med, så kan våra gäster åtnjuta en miljö som passar för varje unikt tillfälle.

En valfrihet som vi har fått mycket positiv respons på, såväl från nya som återkommande gäster.

CL0R4167.jpg
bottom of page