top of page

För jägare

vi tar gladeligen emot ben-skrov från klövvilt och som tack får ni med er en flaska av Pivos egna viltfond. 

Hör av er på 031-182239 eller maila oss på info@pivo.nu så vi kan ta emot er.

AW4I8844.jpg

(J)ägarens ord

Min passion för jakt handlar om det tysta, att få vara ostörd, tid att reflektera och ladda ny energi kombinerat med spännig och en fantastik kamratskap. På toppen av det så är det fantastiskt gott och kul att få erbjuda mitt egen skjutna viltkött på Pivo. 

 

Jag jagar mest dovhjort men även rådjur och vildsvin. Med lite tur även älg och kronhjort. För mig är det en självklarhet att ta hand om hela djuret. Jag flår, styckar, gör korv, lufttorkar kallskuret och tar till tillvara på hela djuret. 

Väl mött 

Attila Tamas (J)ägare

(J)ägarens vänner

KOBERGVILT

Koberg vilt erbjuder välsmakande produkter av frilevande vilt. Ingredienserna till de förädlade produkterna är omsorgsfullt utvalda och råvarorna förädlade enligt gammal tradition. Våra produkter röks i ett rökeri med kunskap och verksamhet från början av förra seklet. Vi röker på bokspån i tegelugnar vilket ger den i särklass bästa smaken. Svenska produkter med en smak av världen genom kryddor och sammansättning. Köttet är självklart besiktigat och av högsta kvalitet och levereras direkt från vårt slakteri.

STJÄRNÅSEN

Stjärnåsen Skyttecenter är ett toppmodernt skyttecenter beläget i de vackra skogarna kring Landvetter. Här får du en jaktupplevelse utöver det vanliga. I deras skjutbiograf skjuter du med skarp ammunition mot verkliga filmsekvenser som skapar realistiska jaktupplevelser. Filmerna projiceras på en 2,7 x 9 meter stor bioduk.  Både proffs och nybörjare är varmt välkomna. De har utbildade skytteinstruktörer på plats som har erfarenhet att ta hand om alla typer av skyttar.

ACTIVE HUNT

Activehunt är ett litet personligt jaktföretag som har ett brinnande intresse inom djur och natur och dess jakt runt omkring. De har valt att arbeta med de jaktmarker och arrangörer på jaktresor som ger utdelning och har det lilla extra. Det som varje jägare vill ha, naturupplevelse, rekreation, god djurförhållning, bra jakt och en hög säkerhet och standard.

JGJAKT

Jgjakt erbjuder ett brett sortiment av vapen, ammunition samt jaktkläder och tillbehör från över 50 olika internationella varumärken. Alla deras kläder och tillbehör håller hög kvalitet och är personligt utvalda med känsla för kombinationen kvalitet och funktion. 

CHEVALIER

Chevalier drivs av en strävan – att skapa förutsättningar för ett liv närmare naturen. För alla stunder där genomtänkta funktioner inte märks men gör all skillnad. För alla situationer där väder och naturens krafter inte stör varken tålamod eller fokus. För alla tillfällen där självförtroendet stärks av känslan av att vara rätt klädd. 

AW4I5201 LITEN.jpg
AW4I8847.jpg

(J)ägarens val

Emellanåt tar Pivo in mitt egenskjutna vilt, godkänt för servering. Vi tar hand om hela djuret och erbjuder olika styckdetaljer på en griffeltavla inne på Pivo. Väldigt uppskattat av våra gäster.

Hör med servisen när ni är på restaurangen 

bottom of page