top of page

(J)ägarens val

Emellanåt tar Pivo in mitt egenskjutna vilt, godkänt för servering. Vi tar hand om hela djuret och erbjuder olika styckdetaljer på en griffeltavla inne på Pivo. Väldigt uppskattat av våra gäster.

Läs mer

BOKA BORD

Förrätter

CARPACCIO 
Tunt skivad kronhjort med citronemulsion, krispig friterad lök och picklad rova.
175

SVAMPKROKETTER
Kroketter på skogssvamp, serverade med kräm på gula bönor och vitlöksfräst ostronskivling.
155
 
GRANBARKSOST
Fondue på eldad granbarksost, krämigt och gott. Vi eldar osten och du doppar nybakt baguette i den.
165


VILTBRICKA
Ett urval av våra egna charkuterier, serverat med nybakat surdegsbröd.
225/340

Huvudrätter

VILDAND
Serveras med rostad rödbeta, röd endive, bränd blåmögelost, fermenterad vitlök och mustig anksky.
345


KRONHJORT
Rygg av kronhjort i klassisk Wellington med svampduxelle och prosciutto. Serveras med smörad potatispuré, inlagda körsbär och fyllig Madeirasås.
Minimum två personer – 475kr per person


TORSK
Torsk med sandefjordssås, forellrom, sötsyrlig bakad spetskål och kokt potatis.
375


PASTA
Hemgjord raviolo fylld med ricotta och äggula, toppad med kantareller, sås på ost och brynt smör och färskriven svart tryffel. 
295


ÄLG
Schnitzel på innanlår med ljummen höstkål, potatispuré och viltsky med kapris.
385


TJUVJAKT
Svensk ryggbiff serverad med klassisk hasselbackspotatis och spritad pepparsås.
425

 

Desserter

HALLON
Krämig pannacotta på choklad, toppad med friska hallon.
115


BLÅBÄR
Kökets glass på blåbär och szechuanpeppar, serverad med luftig sockerkaka och en skvätt cognac.
115 


PIVO's  SÖTSAK
Kökets väljer kvällens lilla frestelse.
75


NORDISKA OSTAR
Tre utvalda ostar från Norden med marmelad och fröknäcke.
175

PIVO-83.jpg
PIVO-174.jpg
PIVO-180.jpg
PIVO-241.jpg
PIVO-231.jpg
JPB_0037.jpg

A la carte tar julledigt

och lämnar plats för Julbord

från och med onsdagen den 15: november

bottom of page