

Förrätter
ÄPPELRÖKT MAKRILL
stekt surdegsbröd | senapsdressing med krondill | picklad silverlök | Pivos saltgurka | krondillspulver | lollo rosso
145
BURRATA
vikentomat | surdegs crunch | ruccolaolja | basilika | reducerad balsamico
155
HJORTTARTAR
lingonrussin | picklad silverlök | schalottenlök | gräslök | rökt emulsion | potatis trassel
165
VILTBRICKA
kockens val av blandade charkuterier
170
VARMRÄTTER
VILTBURGARE
Pivos saltgurka | baconlök med rosépeppar | ost | lollo rosso | aioli | friterad färskpotatis | emulsion på enbär
195
VAKTEL
potatissallad med rädisa, tomat, sugarsnaps | gran- och senapsvinaigrette | ramslöksemulsion
215
HJORTFILÉ
rostad blomkålspuré | glaserad knippmorot | rödvinssås | havtorn
290
SMÖRSTEKT RÖDING
dillslungad färskpotatis | salsa på tomat & ramslök | beurre blanc
250
HAVSKRÄFTA
chili | vitlök | persilja | surdegsbröd | aioli
290
SOTAD ROMANSALLAD
ramslöksgremolata | stekt kikärta | potatissallad med rädisa, tomat, sugarsnaps | ramslöksemulsion
195
TJUVJAKT
Ibland OXFILÉ 200 G - & - ibland ENTRECÔTE 250 G
friterad färskpotatis | rödvinssås | dragonsmör
350
DESSERTER
HAVTORNSBAVAROISE
flädersorbet | kolasås smaksatt med brynt smör & tonkaböna | flädermaräng med torkade havtorn
95
PIVOS ÄNGLAMAT
vaniljglass | krossade drömmar | sommarbär | lingonmaräng | vodkalingon
95
PIVOS GODSAKER
40
SVENSKA OSTAR
marmelad | fröknäcke
1 bit 45 | 3 bit 120

