top of page
(J)ägarens val
Emellanåt tar Pivo in mitt egenskjutna vilt, godkänt för servering. Vi tar hand om hela djuret och erbjuder olika styckdetaljer på en griffeltavla inne på Pivo. Väldigt uppskattat av våra gäster.
Läs mer
BOKA BORD
Förrätter
CARPACCIO
Tunt skivad kronhjort med citronemulsion, krispig friterad lök och picklad rova.
175
SVAMPKROKETTER
Kroketter på skogssvamp, serverade med kräm på gula bönor och vitlöksfräst ostronskivling.
155
GRANBARKSOST
Fondue på eldad granbarksost, krämigt och gott. Vi eldar osten och du doppar nybakt baguette i den.
165
VILTBRICKA
Ett urval av våra egna charkuterier, serverat med nybakat surdegsbröd.
225/340
Huvudrätter
VILDAND
Serveras med rostad rödbeta, röd endive, bränd blåmögelost, fermenterad vitlök och mustig anksky.
345
KRONHJORT
Rygg av kronhjort i klassisk Wellington med svampduxelle och prosciutto. Serveras med smörad potatispuré, inlagda körsbär och fyllig Madeirasås.
Minimum två personer – 475kr per person
TORSK
Torsk med sandefjordssås, forellrom, sötsyrlig bakad spetskål och kokt potatis.
375
PASTA
Hemgjord raviolo fylld med ricotta och äggula, toppad med kantareller, sås på ost och brynt smör och färskriven svart tryffel.
295
ÄLG
Schnitzel på innanlår med ljummen höstkål, potatispuré och viltsky med kapris.
385
TJUVJAKT
Svensk ryggbiff serverad med klassisk hasselbackspotatis och spritad pepparsås.
425
Desserter
HALLON
Krämig pannacotta på choklad, toppad med friska hallon.
115
BLÅBÄR
Kökets glass på blåbär och szechuanpeppar, serverad med luftig sockerkaka och en skvätt cognac.
115
PIVO's SÖTSAK
Kökets väljer kvällens lilla frestelse.
75
NORDISKA OSTAR
Tre utvalda ostar från Norden med marmelad och fröknäcke.
175







A la carte tar julledigt
och lämnar plats för Julbord
från och med onsdagen den 15: november
bottom of page


