Förrätter

ÄPPELRÖKT MAKRILL 

stekt surdegsbröd | senapsdressing med krondill | picklad silverlök | Pivos saltgurka | krondillspulver | lollo rosso  

145

 

BURRATA

vikentomat | surdegs crunch | ruccolaolja | basilika | reducerad balsamico

155

 

HJORTTARTAR

lingonrussin | picklad silverlök | schalottenlök | gräslök | rökt emulsion | potatis trassel

165

 

VILTBRICKA

kockens val av blandade charkuterier 

170

 

VARMRÄTTER

VILTBURGARE

Pivos saltgurka | baconlök med rosépeppar | ost | lollo rosso | aioli | friterad färskpotatis | emulsion på enbär

195

 

VAKTEL

potatissallad med rädisa, tomat, sugarsnaps | gran- och senapsvinaigrette | ramslöksemulsion

215

 

HJORTFILÉ 

rostad blomkålspuré | glaserad knippmorot | rödvinssås | havtorn

290

 

SMÖRSTEKT RÖDING 

dillslungad färskpotatis | salsa på tomat & ramslök | beurre blanc   

250

 

HAVSKRÄFTA

chili | vitlök | persilja | surdegsbröd | aioli

290

SOTAD ROMANSALLAD

ramslöksgremolata | stekt kikärta | potatissallad med rädisa, tomat, sugarsnaps | ramslöksemulsion

195

TJUVJAKT

Ibland OXFILÉ 200 G  -  &  -   ibland ENTRECÔTE 250 G

friterad färskpotatis | rödvinssås | dragonsmör

350

DESSERTER

HAVTORNSBAVAROISE

flädersorbet | kolasås smaksatt med brynt smör & tonkaböna | flädermaräng med torkade havtorn

95

 

PIVOS ÄNGLAMAT

vaniljglass | krossade drömmar | sommarbär | lingonmaräng | vodkalingon

95

 

PIVOS GODSAKER

40

 

SVENSKA OSTAR 

marmelad | fröknäcke

1 bit 45 | 3 bit 120

AW4I5201 LITEN.jpg
  • Facebook
  • Instagram