top of page

Passion för vin

Välkommen till Pivo's vinbar, där varje droppe är en berättelse och varje glas är en resa genom smakernas värld. Beläget mitt i hjärtat av  Göteborg, Pivo's vinbar är en oas för vinälskare och finsmakare som söker en unik upplevelse.

Vårt sortiment av noggrant utvalda viner från världens mest respekterade vingårdar erbjuder något för alla smaker och tillfällen. Från friska och fruktiga vita viner till djärva och kryddiga röda, vi strävar efter att erbjuda en mångfald som kan tillfredsställa både nybörjare och erfarna connaisseurer.

Men  vår vinbar är mer än bara ett ställe att njuta av enastående viner. Det är en plats för gemenskap, där vänner och främlingar kan mötas över ett glas och dela ögonblick av glädje och samhörighet.  För alla som söker en stund av avkoppling och njutning.

Vår passion för vin sträcker sig bortom bara drycken. Vårt kunniga team  är dedikerade till att guida dig genom vårt sortiment, dela sin kunskap och skapa skräddarsydda vinupplevelser som matchar dina preferenser och smaklökar. Oavsett om du är en passionerad vinkännare eller en nyfiken nybörjare, så välkomnar vi dig att upptäcka allt som vår vinbar har att erbjuda.  Prost!

Interiör som sätter scenen för kundens matupplevelse

Om utmärkta råvaror, innovativa rätter och högsta servicenivå är det centrala i vad våra kunder kan förvänta sig, så är atmosfären och interiören det som lyfter ett besök på Restaurang Pivo till en nivå man bara vill ha mer av.

 

Det är många gånger de små detaljerna som gör en upplevelse genuint bra och vi får ofta höra från våra gäster att ett besök på Pivo växer sig starkare allt eftersom man absorberar in alla detaljer och intryck från interiören.

Livligt eller lugnt

När vi planerade interiören för Restaurang Pivo hade vi redan från början en tanke om att kunna erbjuda våra kunder två olika delar av restaurangen.

 

I ena delen erbjuds det en miljö med höga bord, stora ljusa fönster och ett lite högre tempo. Den andra delen är lugnare, mer avslappnad och erbjuder en sobrare atmosfär. Det är mjuka skinnstolar, tyg, sammet och en avskildhet från baren.

 

Så, lite beroende på vilken sinnesstämning man är i eller vilket sällskap man ska spendera kvällen med, så kan våra gäster åtnjuta en miljö som passar för varje unikt tillfälle.

En valfrihet som vi har fått mycket positiv respons på, såväl från nya som återkommande gäster.

CL0R4167.jpg
bottom of page