top of page
(J)ägarens val
Emellanåt tar Pivo in mitt egenskjutna vilt, godkänt för servering. Vi tar hand om hela djuret och erbjuder olika styckdetaljer på en griffeltavla inne på Pivo. Väldigt uppskattat av våra gäster.
Läs mer
BOKA BORD
Förrätter
PIVO´S SURDEGSBRÖD MED HEMKÄRNAT SMÖR
45
SOTAD HJORT
SOTAD HJORT | BLÅBÄR | ROSMARIN | SVARTROT
185
RÅDJURSTARTAR
RÅDJURSINNANLÅR | GREMOLATA | ROSTAT BOVETE | SALTBAKAD LÖK | RÖKT EMULSION | GRAVAD ÄGGULA
190
VILDSVINS CROQUET
SURKÅL | RÖKT SIDFLÄSK | ÄPPLE | GRUYERE
175
BETOR OCH FÅROST
SVARTROT | GREMOLATA | SALTBAKADE BETOR | VISPAD FÅROST | PECORINO
155
VILTBRICKA
KOCKENS VAL AV BLANDADE CHARKUTERIER SAMT BRÖD
215/325
Huvudrätter
KRONHJORTFILÉ
HJORTFILÉ | BLOMKÅLSPURE | FIORINA | SVARTKÅL | RÖDVINSSÅS
425
HEL RÅDJURSTARTAR
RÅDJURSINNANLÅR | GREMOLATA | ROSTAT BOVETE | SALTBAKAD LÖK | RÖKT EMULSION | GRAVAD ÄGGULA | SERVERAS MED POMMES FRITES
290
VILTBURGARE
OKLAHOMA SMASHBURGER | LÖK | GRUYERE | RÖKT EMULSION | SKÅNSK GROVKORNIG SENAP | BACON | SERVERAS MED DIRTY FRITES
Enkel 195 | dubbel 265 | trippel 335
KVÄLLENS FÅNGST
KVÄLLENS VAL AV FISK | STUVAD SPETSKÅL | GURKA | ZUCCHINI | DILL | MANDLAR
325
ANKA
ANKBRÖSTFILÉ | RATATOUILLE | ROSTAD TOMATSKY | CHILIOLJA | TOMATER | SALTBAKAD LÖK
275
RATATOUILLE
RATATOUILLE | ZUCCHINI | TOMATER | PARMESAN | RICOTTA | SALTBAKAD LÖK
235
TJUVJAKT - RYGGBIFF
GREMOLATA | POMMES FRITES | RÖKT EMULSION | SALTBAKAD LÖK | TOMAT | PECORINO
375
Desserter
KAFFEGLASS OCH SJU SORTERS KAKOR
MINIKAKOR | KAFFEGLASS | CHOKLADGANACHE
115
AFTERNOON TEA
SMÖRSTEKTA SCONES SMULOR | EARL GRAY OCH FÄRSKOSTGLASS | LEMON CURD | KÖRSBÄR
125
KVÄLLENS SÖTSAK
KÖKETS VAL AV SÖTSAK
65
SVENSKA OSTAR
MARMELAD | FRÖKNÄCKE
1 BIT 65 | 3 BITAR 165
A la carte tar julledigt
och lämnar plats för Julbord
från och med onsdagen den 15: november
bottom of page